torstai 7. heinäkuuta 2016

Vegetarismi

Tämä on siis minun mielipiteeni ja kaikkien ei tarvitse olla samaa mieltä. Mutta siis itse en ole vegaani, koska yksinkertaisesti pidän lihasta ja en myöshään näe siinä mitään järkeä. Vegetarismi on nyt tosi pinnalla, ja musta tuntuu kuin kaikki olisivat nyt vegaaneja. Ja musta tuntuu, että jotkut on vegaaneja vain siksi kun kaikki muutkin ovat. Ja kyllä myönnän että joillan voi olla hyvä syy olla syömättä lihaa.

Vegaanit pelastaa maailman...
anteeksi nyt vaan, mutta on todettu että kasvis syönti kuluttuu enemmän energiaa kuin lihan syönti.
Ja muutenkin jos sanotaanko 10% maailman ihmisitä lopettaa syömästä lihaa niin tänne jää 90% syömään sitä lihaa oten vegaanit ei pelasta edes eläimiä ja se on fakta ei lihatuotanto lopeta,vaikka sinä kuinka mussuttaisit jotain porkkanoita., koska aina on joku joka sitä lihaa ostaa. Ja sitten on nämä "terveelliset syyt" lihaa on syöty niin kauan kun tämä maapallo on ollut olemassa ja käsittääkseni lihasta saa vaikka mitä tärkeitä ravintoaineita. Ja eihän siinä ole mitään järkeä alkaa kyhäämään jotain kauramaitoo jos meillä on jo ihan normaaliakin maitoa. Ja sekin mua on aina naurattanut että kasvis syöjillä on tofunakkeja siis ihan oikeesti. Kasvis syöjille tehdään kasvisvaihtoehtoisia lihoja :D

Olen eläin rakas en voi syödä eläimiä....
Meinaako tämä väite sitä että jos sinä syöt lihaa niin et voi rakastaa eläimiä. Minä olen hyvin eläin rakas ihminen ja voin silti ihan hyvin syödä lihaa. Mihin esim. sikoja tarvittaisiin jos me ei syötäs niitä. Oisko teistä kivaa jos teillä olisi kotona lemmikkinä vaikka kana, sika tai lammas? Ai niin eikö vegaanit sitten käytä aatteita kun suurin osa kankaista on eläinperäisiä.

Ei mua haittaa jos joku on vegaani mut musta tuntuu että vegaanit on vähän niinkun jehovantodistajat mainostaa omaa elämäntapaansa muille taukoamatta vaikka kaikkia ei ihan oikeasti kiinnosta. Ja joo myönnän että saattoi olla hieman hyökkäävä teksti,mutta mua on ihan oikeesti kiehuttanut tämä asia niin kauan että tuntuu niin hyvältä kun sain ajatukset pois. Ja toivottavasti edes jotkut on sammaa mieltä.

Mutta ettei kukaan sais väärää kuvaa niin mielestäni ihminen saa olla vegaani kunhan ei mainosta asiaa koko maailmalle taukoamatta, tai käytä mitään noista edellä mainituita syistä.

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Vähän tietoo minusta

Elikkäs tämä on ensimmäinen postaukseni, niinkuin kaikki varmasti huomaa. Ajattelin kertoa vähän itsestäni ja muutenkin mitä tämä blogi tulee sisältämään. Olen vielä aika huono keksimään miten saisin ajatukseni kirjoitettua tänne, tai mahtaako ketään edes kiinosta, mutta toivottavasti edes jotain. Olen jo tosi kauan halunnut aloittaa blogin kirjoittamisen. Ihan vain siksi, että saisin elämääni jonkinlaisen "harrastuksen". Eikai tämän aloittaminen ole koskaan kenellekkään helpoa mutta  eiköhän kaikki tai ainakin useammat kehity tässä  kun vain tarpeeksi kauan tekee.

Mitä Blogi tulee sisältämään. 

Elikkäs olen ajattelut tästä lähinnä semmoista perus lifestyle blogia, jossa kertoisin ihan vaan kuulumisia ja arjesta. Mutta ettei tästä tule ihan tylsää niin teen tänne esim. jotain muoti, kaunus, hius aiheisia postauksia ja miksen joskus vaikka videoita. Ja jossain vaiheessa voisin kirjoittaa vaikka jotain aihe postauksia semmoisita aiheista jotka itseäni jollain tavalla koskettaa tai kiinnostaa, tai miksen myös semmoisia mitkä kiinnostaisi mahdollisia lukioita. Ajattelin näin aluksi tehdä vain silloin postauksen, kun keksin kirjoitettavaa. Mutta jos saan tälle blogille lukioita niin saatan alkaa tekemään useammin. Koska mielestäni on vain turha käyttää hirveästi aikaa blogiin jota ei oikein kukaan lue. Mutta itseäni vain pelottaa se asia, kun nykyään tubaajat on noussut niin korkealle niin onko enään hirveästi blogin lukioita,tai olen vain miettinyt sitä tässä. Toivottavasti tubaajat ei jyrää bloggaajia.

10 faktaa minusta

1.Olen tosi huono heräämään aamulla. siksi mulla onkin aina joku 10 herätystä viiden minuutin välein.

2. Niinkuin blogin nimestäkin saattaa arvata olen blondi ja olen blondannut nyt jo puol vuotta ja se alkaa viimein olla sen värinen kuin haluankin.

3. Asun tosi pienessä kaupungissa en nyt sano missä mutta pirkanmaalla kummiskin.

4. Olen 15 vuotias ja mulla on synttärit 21.6

5. Saan pian mopoauton :) se voi joistain olla  oikein jonnejen menopeli, mutta itse tykkään.

6. Kuuntelen tosi paljon räppiä.

7. Olen tosi huono koulussa ja keskiarvoni olikin 6.1 ja nyt pitää kiriä.

8. Mulla on koira ja se on rodultaan maltankoira.

9. Tykkään lävistyksistä ja minulla on napakoru ja haluaisin vielä kielikorun ja rustokorun korvaan.

10. Haluaisin opiskella parturi-kampaajaksi.